Opritten, Terassen & Vloerwerken​

Uw oprit hoort simpelweg bij uw huis. Daarom is het van belang dat u mooie materialen kiest, die passen bij uw stijl en bij die van uw woning. Naast het esthetische aspect moet een oprit ook functioneel zijn!

 

 Dankzij een professioneel geplaatst terras is het in de zomer nòg aangenamer vertoeven in uw tuin! Wanneer u een oprit of terras wil aanleggen in West-Vlaanderen zijn wij hét bedrijf waar u steeds op kan rekenen.

Pas gebouwd of druk aan het renoveren? Wanneer het op het plaatsen van uw vloer of faiencen aankomt, kiest u best voor een professional met de nodige technische kennis en waar u echt op kan rekenen. Uw vloer heeft u immers niet voor even, maar voor het leven. Wij leggen vloeren en betegelen elke ruimte in uw woning. 

Niet alleen een correcte plaatsing, maar ook een uitstekende service is voor ons bijzonder belangrijk. Kiest u voor klinkers, hout, natuursteen of kasseien? Wij begeleiden u doorheen het hele proces, van A tot Z. Ook aan de eindafwerking besteden wij dus de nodige aandacht.

Contact